FAQ

Het idee om van start te gaan met de kidlr shop is gestart in 2008. We zijn toen op zoek gegaan naar originele, kwalitatieve en vooral veilige producten voor onze kinderen. Zo kwamen we terecht bij de plasmacar, twistcar, swingcar of hoe je deze unieke scooter of wagentje ook maar zou kunnen noemen..

We hebben in onze zoektocht naar deze autootjes heel wat tests gedaan om de beste kwaliteit te vinden. Wat hierbij opviel, is dat er tussen de verschillende merken, modellen en aanbieders soms heel wat kwaliteitsverschil zit. Sommige modellen die wij hebben getest, zakten door hun achterwieltjes of kwamen amper vooruit. Dat is niet wat je van de PLASMACAR (www.plasmacar.com) kan verwachten; origineel, supersterk en oerdegelijk.

Uit welk materiaal is de Plasmacar gemaakt?

De Plasmacar is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals slijtvaste wielen en een stootbestendige behuizing die garant staat voor jarenlang speelplezier. Op een glad oppervlak kan de Plasmacar zo'n 100 kg dragen en op een ruigere ondergrond adviseren wij een maximum gewicht van 50 kg.

Voor welk type ondergrond is de Plasmacar geschikt?

De Plasmacar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis op een gladde, vlakke en harde ondergrond.

Voor welk type ondergrond is de Plasmacar niet geschikt?

De PlasmaCar is niet geschikt voor een zachte of oneffen ondergrond (bv. tapijt, hout, grind, zand, ...). Ook raden we het gebruik op parketvloeren af.

Is de PlasmaCar veilig voor kinderen?

Bij correct gebruik is de PlasmaCar zeer veilig en heeft internationaal verschillende awards gewonnen. De Plasmacar is CE en EN71 goedgekeurd en geschikt bevonden voor kinderen vanaf circa 3 jaar tot 12 jaar.

Wat zijn de afmetingen van de Plasmacar?

De Plasmacar is 80cm lang, 28 cm breed en 40 cm hoog.

Hoeveel weegt een Plasmacar?

De Plasmacar weegt 3,4kg.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden van de Plasmacar?

Uw Plasmacar wordt met de grootste zorg verzonden naar België & Nederland. U mag rekenen op een leveringstermijn van 2 à 3 werkdagen. Indien gewenst kan u de bestelling komen afhalen (enkel op afspraak!).

randomness